banner913
banner932
banner1012

Fundo’dan güzel haber geldi

banner1020

Sporumuza özellikle de atletizme büyük katkılar yapan Batı bölgesinin efsane Beden Eğitimi öğretmeni Orhan Demircan (Fundo),geçirdiği ameliyatlardan sonra iyileşme süreci yaşıyor

banner974
Fundo’dan güzel haber geldi

banner971
Niyazi ERGÜLEN
Bir dönem sporumuza özellikle de atletizme büyük katkılar yapan Batı bölgesinin efsane Beden Eğitimi öğretmeni Orhan Demircan (Fundo), 3 ay önce rahatsızlanıp bir dizi ameliyat geçirmişti.
Rehabilite sürecini yaşayan ve evinde dinlenen Orhan Demircan, ŞhtTurgut Ortaokulu’nda Beden Eğitimi öğretmeni olarak görev yaptığı yıllarda atletizm ve voleybol branşlarında gerek Kıbrıs’ta gerekse de Türkiye’debirincilikler kazandı. Okul sporlarında birçok başarılara şampiyonluklara imza atan Güzelyurt’un efsane beden çğretmeni, kendisini ziyaret eden Halkın Sesi’ne duyarlılığından dolayı teşekkür ederken, sağlığının iyi olduğunu belirtti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.