banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçeliler Derneği,Atatürk büstünü restore etti

banner1020

Fenerbahçeliler Derneğinin restorasyon çalışmalarını üstlendiği Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi’nde bulunan Atatürk büstünün açılışı yapıldı

banner974
Fenerbahçeliler Derneği,Atatürk büstünü restore etti

banner971
KKTC Fenerbahçeliler Derneğinin restorasyon çalışmalarını üstlendiği Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi’nde bulunan Atatürk büstünün açılışı yapıldı.
Açılış törenine KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, Bakanlık Müdürü Tevfik Direnç, KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar ve yönetim kurulu üyeleri ile okul idaresi katıldı.
Törende kısa bir konuşma yapan KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Olgun Amcaoğlu, sosyal sorumluluk projeleriyle öncü olan KKTC Fenerbahçeliler Derneği’ne teşekkür ederken; KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar ise Fenerbahçe Spor Kulübü, Atatürk İlke ve İnkılaplarını kendine misyon edinmiş, Cumhuriyet değerlerine koşulsuz ve çıkarsız destek veren bir camiadır.
Bizler de bu kültürde yetişmiş insanlar olarak Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim gören çocuklarımıza da bu mesajı verebilmek adına böyle bir projenin içerisinde yer almaktan ötürü onur duyuyoruz. dedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.