banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçeliler Derneği, Emine için acil kampanya başlattı

banner1020

KKTC Fenerbahçeliler Derneği, 4 yaşındaki Emine Benli’nin acilen ameliyat olması acil yardım çağrısı yaparken, yardım kampanyası başlattı

banner974
Fenerbahçeliler Derneği, Emine için acil kampanya başlattı

banner971
KKTC Fenerbahçeliler Derneği, İnönü köyünde ikamet eden 4 yaşındaki Emine Benli isimli çocuğun acilen ameliyat olması acil yardım çağrısı yaparken, yardım kampanyası başlattı.
KKTC Fenerbahçeliler Derneğinden yapılan acil yardım çağrısında şu ifadeler kullanıldı:
“KKTC Fenerbahçeliler Derneği olarak yardım kampanyası başlatıyoruz.Fenerbahçeliler bir hayat kurtarıyor; İnönü köyünde ikamet eden henüz 4 yaşında Emine Benli isimli çocuğumuzun acilen ameliyat olması gerekmektedir.
Tüm üyelerimizden ve Fenerbahçeli arkadaşlarımızdan ricamız başlattığımız yardım kampanyasına destek olmanızdır. Yapacağınız en küçük bir katkının bile bir çocuğu hayata bağlayacağını lütfen unutmayın. Duyarlılığınız için şimdiden çok teşekkürler.”
AÇIKLAMA:KKTC FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ ADINA
İBAN:TR330003200000000068449899
HESAP İSMİ:NEVAL BENLİ
BANKA: TEB BANK
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.