banner913
banner932
banner1012

Federasyonların çekleri hazır

banner1020

Kemal Deniz Dana, spor federasyonlarının ödenekleri konusunda açıklamalarda bulunurken, federasyonların harcama çeklerinin hazırlandığını açıkladı

banner974
Federasyonların çekleri hazır

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu başkanı Kemal Deniz Dana, spor federasyonlarının ödenekleri konusunda açıklamalarda bulundu.

Kemal Deniz Dana’nın açıklamaları şöyle:

“Federasyon başkanları ile mevcut durumdaki konuları görüşüp değerlendirmelerde bulunuyoruz. Sağlık Kurulu ile de sportif faaliyetleri görüştük. Rapor elime ulaşır ulaşmaz konuyu Başbakan'a ileteceğim. Sağlık Kurulunun raporu doğrultusunda sportif faaliyetler konusunda Cuma’ya kadar karar verilebilir.

Sporun kaynakları şu anda bütçemizde duruyor. Fondan ve cari bütçeden harcama yapılmadı. Federasyonların harcama çeklerini de hazırlıyoruz. Çekler de imza aşamasına geliyor. Kısa sürede halledilecek. Federasyonlara katkı konusunda sıkıntı yaşamayacağız. Çünkü şu anda sportif faaliyetlerde ciddi bir kesinti olacağını sanmıyorum.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.