banner913
banner932
banner1012

Evkaf, Geçitkale İlkokulu’na spor salonu yaptı

banner1020

Geçitkale İlkokulu, Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin katkılarıyla spor salonuna kavuşurken, okul müdürü Celal Tamcoşar “Bu spor salonu, bölgemizde büyük heyecan oluşturdu.” açıklamasını yaptı

banner974
Evkaf, Geçitkale İlkokulu’na spor salonu yaptı

banner971
Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin katkılarıyla Geçitkale İlkokulu spor salonuna kavuştu. Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nden yapılan açıklamada, bölge halkının talebi ve çocukların ihtiyaçları doğrultusunda hayat bulan bu projenin, hem aktivitelerin, hem de öğrencilerin verimliliğini artıracağı belirtildi.
Yıllardır beklenen bir hayalin gerçeğe dönüşmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren okul öğretmenleri, sportif ve kültürel aktivitelerin çocuklar için artık çok daha verimli olacağını ifade etti.
Okul müdürü Celal Tamcoşar “Bu spor salonu, bölgemizde büyük heyecan oluşturdu. Önemli bir eksikliği gidermiş olduk. Vakıflar İdaresi‘ne okulum, öğrencilerim ve tüm bölge adına teşekkür ediyorum“ dedi
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.