banner913
banner932
banner1012

Erenköy Sahası sezona hazır

banner1020

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu başkanı Kemal Deniz Dana, geçtiğimiz gün Yeni Erenköy Sahasını inceledi. İnceleme sırasında çim zeminin sezona hazır halde olduğu görüldü

banner974
Erenköy Sahası sezona hazır

banner971

BTM İkinci Lig kulüplerinden Yeni Erenköy’ün maçlarını oynayacağı Yeni Erenköy Sahası, korona virüs pandemisi nedeniyle futbolun durmasından da yararlanılarak daha iyi hale getirildi.

Aynı zamanda korona virüs pandemisi nedeniyle kurulan Karpaz Komitesinin de başkanı olan  Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu başkanı Kemal Deniz Dana, geçtiğimiz gün Yeni Erenköy Sahasını da inceledi. İnceleme sırasında çim zeminin sezona hazır halde olduğu görüldü.

Yeni Erenköy Sahası sadece Yeni Erenköy takımı değil, BTM İkinci Ligde mücadele edecek bölge kulüplerinin takımları da kullanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.