banner913
banner932
banner1012

Erbulut: Evim yıkılmış gibi hissediyorum

banner1020

Mustafa Erbulut, “Cimnastik Federasyonu salonunda büyümüş biri olarak inanın ki evim yıkılmış gibi hissediyorum.” açıklamasını yaptı

banner974
Erbulut: Evim yıkılmış gibi hissediyorum

banner971

KKTC Cimnastik Federasyonu salonunun çatısı geçtiğimiz günLefkoşa’yı etkisi altı alan yoğun sağanak yağış sonrasında akıtmış ve salonun içerisi su dolmuştu.

Yıllarını jimnastik sporuna adamış olan KKTC Cimnastik Federasyonu antrenörü Mustafa Erbulut, salonun geldiği durumla ilgili açıklamalarda bulunurken, şunları söyledi:

“Ben 30 yılını cimnastik camiasında geçirmiş ve bu salonda büyümüş biri olarak inanın ki evim yıkılmış gibi hissediyorum.

Yıllardır verilen sözler bir türlü tutulmuyor. Belki şimdiki yönetim artık bu çocuklar için elini taşın altına koyar ve ülke sporunun temellerini oluşturacak olan bu yapıyı biran önce çocuklarımıza ve ülkemize yakışır bir salon haline getirirler.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.