banner913
banner932
banner1012

Demir yumruk kemerini korudu

banner1020

İstanbul’da çıktığı kemer koruma maçını yine kazanan milli boksör Metin Turunç adaya döndü

banner974
Demir yumruk kemerini korudu

banner971
Çok iyi bir sürecin içinde olan demir yumruk lakaplı milli boksör Metin Turunç, 29 Ocak Cumartesi günü çıktığı kemer koruma maçından yine zaferle ayrıldı. Rakibi karşısında yine kazanan Metin Turunç, yenilmezlik serisine aldığı bu galibiyetle bir yenisini eklemiş oldu. Önceki gün antrenörü  Dindar Gölçek ile ülkeye dönen Metin Turunç, gelinen süreçle ilgili olarak açıklama yaptı. 

Yolumuza devam ediyoruz 
Milli Boksör Metin Turunç adaya gelişi ile birlikte yaptığı açıklamada zaferlerine bir yenisini ekledikleri için mutlu olduklarını, 1 ay önce Avrupa Şampiyonu olarak aldıkları kemerin yine kendilerinde kaldığını ifade etti. Önlerinde zorlu dönemin olduğunu ve çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini ifade eden Turunç, ülkeye yine zaferle döndükleri için inanılmaz mutlu olduklarını söyledi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.