banner913
banner932
banner1012

Çukur: Evde kalmak, entübe kalmaktan konforlu

banner1020

Futbol hakemi olan sağlıkçı Mustafa Çukur, sokaklarda gezen insanlara tepki gösterirken, “5 dakika yoğun bakımdaki hastaları görseniz, ciddiyeti anlardınız. Evde kalmak inanın entübe kalmaktan çok daha konforludur.”

banner974
Çukur: Evde kalmak, entübe kalmaktan konforlu

banner971
Futbol hakemliğinde olduğu kadar, sağlık çalışanı olarak da başarılı çalışmalar yürüten Mustafa Çukur, korona virüse karşı mücadelede ön saflarda mücadele ediyor.
Sokaklarda gezen insanlara tepki gösteren Mustafa Çukur son günlerde artan pozitif vakalar konusunda açıklamalarda bulunurken, şunları söyledi:
“Yoğun bakımın kapasitesi dolmak üzeredir. Vakalar dün 40 ise yarın 50 olacak. Her şeyin kapatılmasını beklemeyi beklemek büyük bir cahilliktir.
Sokaklara bakıyorum ve gerçekten halen bir ciddiyet sorunu olduğunu anlıyoruz. Sadece 5 dakika yoğun bakımdaki hastaları görme şansınız olsa o zaman ciddiyeti anlardınız. Evde kalmak entübe kalmaktan çok daha konforludur inanın.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.