banner913
banner932
banner1012

Cimnastikte ödül töreni ertelendi

banner1020

Cimnastik Federasyonu ile Lefkoşa Türk Belediyesi işbirliğinde başarılı sporcuları ödüllendirmek için düzenlenecek ödül töreni ertelendi

banner974
Cimnastikte ödül töreni ertelendi

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu ile Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) işbirliğinde, Merkez Lefkoşa’da düzenlenecek ödül töreni artan COVID – 19 vakaları nedeniyle ertelendi.
Cimnastik Federasyonu ile Lefkoşa Türk Belediyesi işbirliğinde, Minik A/Minik B KKTC Şampiyonası’nda dereceye giren çocuklar ile 1. St Hilarion Parkur Müsabakasında dereceye giren sporculara yönelik düzenlenecek ödül töreni ertelendi.
KKTC Cimnastik Federasyonundan erteleme ile ilgili olarak şu açıklama yapıldı:
“KKTC Cimnastik Federasyonu yönetim kurulu kararı ve Lefkoşa Türk Belediyesi ortak görüşü ile artan vakalardan ötürü Perşembe günü düzenleyeceğimiz ödül törenini ileri bir tarihe erteleme kararı aldık.
Vaka sayılarında azalama sağlanıp, sağlıklı ortam oluştuktan sonra ödül törenimizi gerçekleştirip çocuklarımızı sevindireceğiz.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.