banner913
banner932
banner1012

Cimnastikte bir ilk daha

banner1020

Cimnastik Federasyonu bir ilke imza atarak, 2. Kademe Artistik Cimnastik Yardımcı Antrenörlük Kursunu başlatırken, on line başlayan kurslar yüz yüze devam edecek

banner974
Cimnastikte bir ilk daha

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonunun düzenlediği 1. Kademe Artistik Cimnastik Yardımcı Antrenörlük Kursu sonrasında bir ilke imza atarak,2. Kademe Artistik Cimnastik Yardımcı Antrenörlük Kursunu başlattı.
2. Kademe Artistik Cimnastik Yardımcı Antrenörlük Kursunun on line olarak başlamasıyla ilgili Cimnastik Federasyonundan şu açıklama yapıldı:
“Cimnastik Federasyonunda çocuklarımıza daha iyi eğitim verebilmek için durmak yoktur. Onların seviyelerini dahada yukarılara çekebilmek için tarihimizde ilk kez artistik cimnastik 2.Kademe Antrenörlük kursumuzu başlattık. 
27 antrenörümüzün katıldığı kursumuzun teorik bölümü on line olacak. Sınavımızıise yüz yüze yapacağız. 2. Kademe Artistik Cimnastik Yardımcı Antrenörlük Kursunun 2. haftasında derslerimiz uygulamalı ve yüz yüze yapılacak.” 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.