banner913
banner932
banner1012

Cimnastikte antrenmanlar başladı

banner1020

Cimnastik Federasyonu'na bağlı kulüpler, 1 Nisan Perşembe gününden itibaren sağlık ve hijyen tedbirleri alınarak antrenmanlarını yapmaya başladılar.

banner974
Cimnastikte antrenmanlar başladı

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu, Bakanlar Kurulunun, Sağlık Üst Kurulunun görüşleri doğrultusunda salonlarda antrenman izni vermesi sonrasında antrenmanları başlattı.
Federasyona bağlı kulüpler, 1 Nisan Perşembe gününden itibaren sağlık ve hijyen tedbirleri alınarak antrenmanlarını yapmaya başladılar. Pandemi koşullarına uygun olarak yapılan antrenmanlar için salonlara sadece sporcular ve antrenörler alınırken aileler ise salonlara alınmadı. Antrenmanlar süreç içerisinde de bu şekilde yapılmaya devam edecek.
Uzun süredir antrenman yapmayan sporcuların, antrenmanların başlaması sonrasında ise mutlulukları yüzlerine yansırken, ilk çalışmalar hırslı bir şekilde yapıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.