banner913
banner932
banner1012

Cimnastikçiler fark yaratmaya başladılar

banner1020

KKTC Cimnastik Federasyonu sporcularından Mehmet Karsu ile Kaan Öztürk, Çocuk Fitness Türkiye Şampiyonasında başarılı oldular

banner974
Cimnastikçiler fark yaratmaya başladılar

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonunun en önemli hedeflerinden olancimnastik sporcularını en iyi şekilde yetiştirip, diğer branşlara kazandırma hedefi gerçekleşmeye başladı. Başarılı cimnastikçiler, Mehmet Karsu ile Kaan Öztürk, çocuk fitness branşında önemli başarılara imza attılar.
KKTC Cimnastik Federasyonu sporcularından Mehmet Karsu ile Kaan Öztürk, Çocuk Fitness Türkiye Şampiyonasında başarılı oldular. Çocuk Fitness Türkiye Şampiyonası öncesinde korona virüse yakalanmalarına ve yarışmadan 1 gün önce iyileşmelerine rağmen cimnastik alt yapısından yetişmenin verdiği avantajı kullanarak şampiyonada başarılı dereceler aldılar.
Mustafa Erbulut’un antrenörlüğünde İstanbul ili adına katıldıkları şampiyonada Kaan Öztürk Türkiye üçüncüsü, Mehmet Karsu Türkiye beşincisi oldu.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.