banner913
banner932
banner1012

Cimnastikçiler çocuk şenliğine renk kattılar

banner1020

Cimnastik Federasyonuna bağlı çocuklar Lefkoşa Çocuk Şenliğine katılarak görsel şov yapıp şenliğin en çok ilgi gören ekibi oldular

banner974
Cimnastikçiler çocuk şenliğine renk kattılar

banner971
Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Evkaf İyilik Gönüllüleri, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği ve Genç Gönüllüler KKTC, Lefkoşa Çocuk Şenliği düzenlendi.
Lefkoşa Surlar içinde Atatürk İlkokulu bahçesinde düzenlenen şenliğe çocuklar katılarak eğlenceli saatler geçirdiler. Şenlikte çocuklar, sanat etkinlikleri, spor faaliyetleri, kültürel çalışmalar, yarışmalar, gösteriler ve ikramlarla coşku dolu anlar yaşadılar.

Cimnastik Federasyonuna bağlı çocuklar ise şenlikte görsel şov yaparak şenliğe destek verirlerken, şenliğin en çok ilgi gören şovunu gerçekleştirdiler.

Cimnastik Federasyonunun gösterisinden sonra Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı KKTC Koordinatörü Mithat Tekçam, Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu’na plaket takdim etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.