banner913
banner932
banner1012

Cimnastik salonu 21 Aralık’ta açılacak

banner1020

Dr Fazıl Küçük’ün isminin verileceği Cimnastik Federasyonu salonunun açılış tarihi belirlenirken, salon 21-25 Aralık Milli Mücadele ve Şehitler Haftası’nda,özel ve anlamlı bir gün olan 21 Aralık’ta açılacak

banner974
Cimnastik salonu 21 Aralık’ta açılacak

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu salonunun tadilat çalışmalarında sona gelinirken, temizlik sonrasında salonda kullanılacak aletleri kurma aşamasına gelindi.
İş kadını Medine Albayrak’ın katkısı ve Öztürk Çalıkuşu Temizlik Şirketinin temizlediği salon açılma aşamasına gelirken, Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki KKTC Cimnastik Federasyonu yönetim kurulu, salonun açılış tarihini belirledi. Hasan Sapsızoğlu, salonun açılış tarihi ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Salonumuzu 21-25 Aralık Milli Mücadele ve Şehitler Haftası’nda açma kararı aldık. Özel ve anlamlı günde 21 Aralık Pazartesi saat 18.00’de salonumuzu açacağız.
Çünkü Kıbrıs Türk halkı bugün, özgür ve huzurla bu topraklarda yaşıyorsa bunu, hayatını feda eden şehitlerin ortaya koydukları onurlu mücadeleye borçludur. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diler, gazilerimize şükranlarımızı sunarız.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.