banner913
banner932
banner1012

Cimnastik Federasyonu yönetiminde değişiklik oldu

banner1020

Meryem Koç, yoğun iş temposundan dolayı Cimnastik Federasyonu yönetim kurulu görevinden ayrılırken, onun yerine göreve Selman Beber getirildi

banner974
Cimnastik Federasyonu yönetiminde değişiklik oldu

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu yönetim kurulu, görevden ayrılan Meryem Koç’un yerine Selman Beber’i göreve getirdi.
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu yaşanan görev değişikliği nedeniyle şu açıklamayı yaptı:
“KKTC Cimnastik Federasyonu yönetim kurulu üyemiz Meryem Koç, yoğun iş temposundan ötürü verimli bir şekilde toplantılara ve faaliyetlere katılamıyordu.
Tüzüğümüz gereğide Meryem Koç’un yönetim kurulu üyeliği karşılıklı görüşülerek sonlanmış bulunmaktadır. Yönetim kurulu üyemiz Meryem Koç’a bugüne kadar sporumuza ve çocuklarımıza verdiği emekten ötürü cimnastik ailesi olarak çok teşekkür ederiz.
Meryem Koç’un yerine genç, dinamik, heyecanlı ve çalışkan bir kişi olan Selman Beber getirilmiştir. Selman Beber’e de yeni görevinde başarılar dilerim.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.