banner913
banner932
banner1012

Cimnastik Federasyonu genel kurul gerçekleştirdi

banner1020

KKTC Cimnastik Federasyonu, Dr Fazıl Küçük Cimnastik Salonunda olağan mali genel kurulunu gerçekleştirirken, faaliyet ve mali raporlar oy birliği ile aklandı

banner974
Cimnastik Federasyonu genel kurul gerçekleştirdi

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonunda, Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, Dr Fazıl Küçük Cimnastik Salonu açılış töreni sonrasında olağan mali genel kurul gerçekleştirdi.
Dr Fazıl Küçük Cimnastik Salonu yönetim kurulu odasında sosyal mesafe ve maske kurallarına uyularak gerçekleştirilen olağan mali genel kurulun  gündeminde “Açılış konuşması, başkanlık divanın oluşması, 2020 yılı faaliyet raporunun okunması, 2020 yılı mali raporunun ibra edilmesi, 2021 yılı bütçesinin görüşülüp onaylanması, 2021 yılı faaliyet raporunun görüşülüp onaylanması, dilek ve temenniler ile kapanış” yer aldı.

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu’nun konuşması sonrasında, divan heyeti belirlendi. Şevki Usta divan başkanı, Menteş Baytaroğlu ve Emel Serdaroğlu, divan sekreteri oldular.
2020 yılı faaliyet ve mali raporları okunarak oy birliği ile aklandı. 2021 yılı bütçesi ve faaliyet raporu da görüşülerek onaylanırken, genel kurul dilek ve temenniler ile sona erdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.