banner913
banner932
banner1012

Cimnastik Fedarasyonu, Thalassaemia hastalarına destek olacak

banner1020

Cimnastik Fedarasyonu, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı ve Thalassaemia Derneği ile bitlikte Thalassaemia Hastaları için kan bağışı kampanyası düzenleyecek

banner974
Cimnastik Fedarasyonu, Thalassaemia hastalarına destek olacak

banner971

KKTC CimnastikFedarasyonu olarak zor bir dönemden geçerken yardıma muhtaç çocuklarımızın ve ailelerimizin yanında olarak onlara yardım elini uzatmanın mutluluğunu yaşarken yine bu dönemde kan sıkıntısı bulmakta zorlanan Thalassaemia hastalarına hayat vermek için de kan verme kampanyası düzenliyoruz.

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı ve Thalassaemia Derneği ile bitlikte Thalassaemia Hastaları için kan bağışı kampanyası düzenliyoruz.Kan bağışı kampanyamız 14 Mayıs Perşembe 10.00 – 16.00saatleri arasındaKKTC CimnastikFedarasyonu önünde düzenlenecek. Kendini cimnastikci olarak hisseden herkesi kan kardeş olmaya bekliyoruz.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.