banner913
banner932
banner1012

Cimnastik antrenörlerinin testleri, negatif

banner1020

Cimnastik Federasyonu yönetim kurulu, federasyona bağlı tüm cimnastik antrenörlerine de PCR testi yaptırırken, yapılan PCR testlerinin sonucu negatif çıktı

banner974
Cimnastik antrenörlerinin testleri, negatif

banner971
Cimnastik Federasyonunda Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, antrenmanları yeniden başlatma kararı aldıktan sonra federasyona bağlı tüm cimnastik antrenörlerine de PCR testi yaptırdı.
Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu da PCR testi yaptırırken, yapılan tüm PCR testlerinin sonucu negatif çıktı.

Hasan Sapsızoğlu, Cimnastik Federasyonunun PCR testi yaptırma kararı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Cimnastik Federasyonu olarak pandemi süreci nedeniyle koymuş olduğumuz kurallar çerçevesinde, antrenörlerimize PCR testi yaptırma zorunluluğu getirdik. Antrenörlerimiz PCT testlerini yaptırarak derslerine giriyorlar. Tüm antrenörlerimizin ve benim PCR test sonucum negatif çıkmıştır.
Zor bir süreçten geçiyoruz. Hep birlikte konulan kurallara uyup, önlemlerimizi alarak bu beladan kurtulacağız.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.