banner913
banner932
banner1012

Cimnastiğin sesi “Takla”

banner1020

banner974
Cimnastiğin sesi “Takla”

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu müdürlüğünün sağladığı imkanla, BRT 2 kanalında “Takla” programını hazırlayıp sunmaya başladı.
Cimnastik Federasyonundan programla ilgili yapılan açıklamada “Sporumuzun daha görünür olmasını sağlayarak farkındalık yaratma şansı elde ettik. Bizlere bu imkanı sunan Bayrak Radyo Televizyon Kurumu müdürlüğüne ve BRT Spor bölümüne çok teşekkür ederiz.
Çocuklarımızı sporun içinde tutup sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini sağlayarak özelde cimnastik genelde ülke sporuna başarılı sporcular yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.
Bu yüzden her Çarşamba günü Saat 10.00’da BRT 2’de “Takla” programını düzenlemeye çalışacağız. Uyanları BRT 2’de “Takla” programımıza bekleriz.” ifadeleri kullanıldı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.