banner913
banner932
banner1012

Cenk Yılmaz'ın babası vefat etti

banner1020

Cenk Yılmaz’ın babası Hüseyin Yılmaz vefat ederken, Futbolcular Derneği ve Doğan Türk Birliği kulübü yayınladıkları taziye mesajı ile Cenk Yılmaz’ın acısını paylaştılar

banner974
Cenk Yılmaz'ın babası vefat etti

banner971
K-PET Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nin deneyimli kalecisi Cenk Yılmaz’ın babası Hüseyin Yılmaz vefat etti.
Futbolcular Derneği ve Doğan Türk Birliği kulübü yayınladıkları taziye mesajı ile Cenk Yılmaz’ın acısını paylaşırken, mesajda “Takımımızın oyuncularından Cenk Yılmaz’ın babası Hüseyin Yılmaz Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet dilerken ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.” ifadelerini kullandı.
Futbolcular Derneğinin taziye mesajı ise “Ülkemiz futbolunun değerli sporcularından Cenk Yılmaz kardeşimizin kıymetli babası Hüseyin Yılmaz'ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. ifadeleri kullanıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.