banner913
banner932
banner1012

Büyükkonuk’ta gençlere önemli hizmet

banner1020

İsmet Atlı Spor Kulübü, Sosyal Hizmet uzmanı Barış Başel’in katkıları ile Büyükkonuk’ta Sosyal Yaşam Becerileri adlı bir program başlattı

banner974
Büyükkonuk’ta gençlere önemli hizmet

banner971

Büyükkonuk Beldesi İsmet Atlı Spor Kulübü, Sosyal Hizmet uzmanı Barış Başel’in katkıları ile Sosyal Yaşam Becerileri adlı bir programa başlattı.

Konu ile ilgili olarak Büyükkonuk Beldesi İsmet Atlı Spor Kulübünden yapılan açıklama şöyle:

“Büyükkonuk Beldesi İsmet Atlı Spor Kulübü olarak gençlere önem veriyoruz. Onlara her türlü katkıyı sağlamayı kendimize ilke edindik. Bu bağlamda sporcularımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve topluma karşı sosyal becerilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla Sosyal Hizmet uzmanı sayın Barış Başel ile Sosyal Yaşam Becerileri adlı bir programa başladık.

Bize bu imkanı sağladığı için Barış Başel’e ve bu programın oluşturulmasında bize aracı olan Perihan Yıldız hanıma ve hocalarımıza teşekkürü borç biliriz. Gençlerimiz için faydalı bir program olacağına inanmaktayız. Bu gibi etkinliklerin her zaman devam edeceğini belirtiriz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.