banner913
banner932
banner1012

Bowlingde şampiyonlar UKÜ ve YDÜ

banner1020

Üniversitelerarası Bowling Şampiyonası’nda erkeklerde Yakın Doğu Üniversitesi, kadınlarda ise Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi şampiyon oldu

banner974
Bowlingde şampiyonlar UKÜ ve YDÜ

banner971
Kuzey Kıbrıs Üniversite Sporları Federasyonu (KKÜSF) tarafından organize edilen Bowling Şampiyonası’nda şampiyonlar belli oldu.
Girne King’s Bowling Merkezi’nde oynanan karşılaşmalar sonucunda erkeklerde Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), kadınlarda da Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) şampiyon oldu.KKÜSF’nin bu sezonki ilk organizasyonu olma özelliği taşıyan Bowling Şampiyonası’nda erkeklerde ikincilik Atatürk Öğretmen Akademisi’nin (AÖA) olurken, şampiyonada erkeklerin üçüncüsü Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) oldu.Kadınlarda ise UKÜ’nün şampiyonluğunun ardından ikincilik Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin (DAÜ) olurken, üçüncü basamakta Yakın Doğu Üniversitesi yer aldı.
Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan şampiyona sonunda şampiyonlara ve madalya almaya hak kazananlara ödüllerini KKÜSF Başkanı Hüseyin Aşkın Kınacı takdim etti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.