banner913
banner932
banner1012

Bir ilki gerçekleştirdiler

banner1020

Yenikent Okçuluk Kulübü’nden Türkiye’deki Şenok Okçulok Kulübü’ne transfer olan Yılmaz Kutluhan ve Fatma Yasemin Kutluhan okçuluk sporunda ülkemiz adına bir ilki gerçekleştirdiler

banner974
Bir ilki gerçekleştirdiler

banner971
Ülkemizde faal durumdaki okçuluk kulüplerinden biri olan Yenikent Okçuluk Kulübü’nün 2 sporcusu Türkiye’ye transfer oldular.
2017 yılından beridir ülkemizi ve Yenikent Okçuluk Kulübü’nü  Türkiye’deki yarışmalara Ankara’da ferdi sporcu olarak katılıp temsil eden Yılmaz Kutluhan ve Fatma Yasemin Kutluhan Şenok Okçuluk Kulübüne transfer oldular.
Okçuluk sporunda ülkemiz adına bir ilki gerçekleştiren Yılmaz Kutluhan ve Fatma Yasemin Kutluhan  bu yıldan itibaren Türkiye’deki yarışmalarda Gülşen Güler antrenörlüğünde Şenok Okçulok Kulübü çatısı altında yarışmalara katılmaya devam edecekler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.