banner913
banner932
banner1012

Belediyelerin tercihi de cimnastikçiler

banner1020

Cimnastik Federasyonuna bağlı cimnastikçiler,Değirmenlik Belediyesi ile Gönyeli Belediyesi’nin düzenledikleri etkinliklerde sahne alarak coşkulu gösteriler yaptılar

banner974
Belediyelerin tercihi de cimnastikçiler

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonuna bağlı cimnastikçiler, farklı etkinliklerde sahne almaya devam ediyorlar.
Mesarya Yıldızları Cimnastik Kulübü sporcuları ile Erbulut Cimnastik Kulübü sporcuları, Değirmenlik Belediyesi ile Gönyeli Belediyesi’nin düzenledikleri çocuk şenliklerinde sahne alarak coşkulu gösteriler yaptılar.  
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, federasyon kulüplerinin ve sporcularının etkinliklere katılmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.Hasan Sapsızoğlu’nun açıklamaları şöyle:
“Tüm olumsuzluklara rağmen çocuklarımız için çalışmaya devam ediyoruz. Federasyonumuza bağlı kulüplerimiz ada genelinde düzenlenen etkinliklere katılarak muhteşem gösterilere imza atıyorlar.
Gönyeli‘de düzenlenen etkinliklerde Erbulut Cimnastik Kulübümüz, Değirmenlik’te düzenlenen etkinliklerde de Mesarya Yıldızları Cimnastik Kulübümüz muhteşem bir şekilde hünerlerini sergilediler. Emeği geçen herkesi kutlarız.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.