banner913
banner932
banner1012

Badmintonda dışa açılım adımı

banner1020

Badminton Federasyonu, tüm dünyada dış mekanlarda oynanabilen yeni bir oyun olan Air Badminton sporu için adım atmaya başladı

banner974
Badmintonda dışa açılım adımı

banner971
Pandemi süresinin aktif federasyonlarından Badminton Federasyonu, tüm dünyada dış mekanlarda oynanabilen yeni bir oyun olan Air Badminton sporu için adım atmaya başladı.
Badminton Federasyonubaşkanı Fırat Deniz,Air Badminton uygulaması ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Badmintonun sadece salonda oynanabilir. Bireyler ve sporcular Air Badminton sayesinde dışarıda da spor yapabilme olanağa kavuşacaklar. Yeni sporla badminton daha da gelişecek.
Air Badminton oyun kuralları ve saha ölçüleri,badminton sporuna göre biraz farklılıklar gösteriyor. Ancak Air Badminton sayesinde dışarıda oynarken keşfedilen çocuklar,badminton sporuna kazandırılabilir. Air Badminton bu nedenle önemlidir.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.