banner913
banner932
banner1012

Badminton Federasyonundan sponsorlara teşekkür

banner1020

Badminton Federasyonu yetkilileri, Air Badminton Gençler ve Büyükler Turnuvasına sponsor olan Tarsan Çiftlik'e ve Acapulco Otel’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

banner974
Badminton Federasyonundan sponsorlara teşekkür

banner971
Badminton Federasyonu yetkilileri, Badminton Federasyonu tarafından geçtiğimiz ay düzenlenen Air Badminton Gençler ve Büyükler Turnuvasına sponsor olan Tarsan Çiftlik'e ve Acapulco Otel’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Otelin Satış ve Pazarlama Müdürü Özer Özbilen'e Badminton Federasyonubaşkanı Fırat Deniz teşekkür plaketi takdim etti. Dünyada yeni oynanmaya başlayan Air Badminton sporu, ülkemizde de ilk kez Tarsan Çiftliğisponsorluğunda Tarsan Cup Air Badminton Turnuvası olarak düzenlenmiş ve büyük ilgi toplamıştı.
Fırat Deniz, Özer Özbilen'leyaptığı görüşme sonrasında şu açıklamayı yaptı:
“Önümüzdeki yıl Air Badminton turnuvasının daha kapsamlı ve uluslararası bir organizasyon olacak şekilde yapılabilmesi konusunda Tarsan Çiftliğiile uzlaşıya vardık.
Sporsponsorlarla daha anlamlı, daha güçlü ve daha renklidir. Tarsan Çiftlik, Acapulco Otel ve sayın Özer Özbilen'e teşekkür ederiz.”
Acapulco Otel Satış ve Pazarlama Müdürü Özer Özbilen ise açıklamasında “Badminton Federasyonuna ve dolayısı ile Air Badminton sporuna katkılarımız devam edecek. İlk kez ülkemizde düzenlenen Air Badminton Turnuvasına sponsor olmaktan dolayı mutluyuz.
Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz ile yönetim kurulunu düzenledikleri güzel organizasyondan dolayı tebrik eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.