banner913
banner932
banner1012

Badminton Federasyonundan okullara katkı

banner1020

Badminton Federasyonu başkanı Fırat Deniz, “Sosyal sorumluluk projelerimizden biri olan "Gelin Birlikte Oynayalım" Köy Projesi ile okullarımıza malzeme desteğinde bulunduk.” açıklamasını yaptı

banner974
Badminton Federasyonundan okullara katkı

banner971
Badminton Federasyonu, ülke geneline yayılma çalışmalarını sürdürürken, okullara malzeme yardımında bulundu.
Badminton Federasyonu başkanı Fırat Deniz yapılan çalışma ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Her geçen gün gelişen ve ülke geneline yayılan spor branşı olarak dikkat çeken badminton sporumuz büyümeye devam ediyor.
Sosyal sorumluluk projelerimizden biri olan "Gelin Birlikte Oynayalım" Köy Projesi adı altında başlattığımız projemiz ile okullarımıza malzeme desteğinde bulunduk.
Okulların, spor branşlarınıngelişiminde önemli bir yeri vardır. Okullara malzeme konusunda  destek vermeye devam edeceğiz. Bu gibi projelerle artık ülkemizin her tarafında badminton oynanmaya başladı. Gençlerimizi ve çocuklarımızı badminton sporu ile tanıştırmanın mutluluğu içerisindeyiz.”
Malzeme desteği alan okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri de başta Badminton Federasyonu başkan Fırat Deniz olmak üzere yönetim kuruluna teşekkür etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.