banner913
banner932
banner1012

Artistik Cimnastik Minik Erkekler KKTC Şampiyonası düzenlenecek

banner1020

Cimnastik Federasyonu, KKTC Fenerbahçeliler Derneği ile işbirliği içerisinde Artistik Cimnastik Minik Erkekler KKTC Şampiyonası gerçekleştirecek

banner974
Artistik Cimnastik Minik Erkekler KKTC Şampiyonası düzenlenecek

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonunda Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu maddi imkânsızlıklara rağmen faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.
KKTC Cimnastik Federasyonu, 28 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’te Dr Fazıl Küçük Cimnastik Salonunda Artistik Cimnastik Minik Erkekler KKTC Şampiyonası düzenleyecek.
Cimnastik Federasyonu, Artistik Cimnastik Minik Erkekler KKTC Şampiyonasını, KKTC Fenerbahçeliler Derneği ile işbirliği içerisinde yapacak.
Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, gerçekleştirecekleri faaliyetle ilgili yaptığı açıklamada “Cimnastik Federasyonu olarak imkansızlıklara rağmen çocuklarımızın gelişimleri için etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz.
Her zaman çocuklarımızın yanında olan KKTC Fenerbahçeliler Derneği de Artistik Cimnastik Minik Erkekler KKTC Şampiyonasında çocuklarımızın yanında olacak. KKTC Fenerbahçeliler Derneği başkanı Toykan Özdamar ve tüm yönetim kurulu üyelerine katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.