banner913
banner932
banner1012

Arabanın talihlisi Özgür Erkök

banner1020

Nicosia Group Kıbrıs Kupası finalinin en büyük ödülü olan Nissan March marka arabanın talihlisi Özgür Erkök’e arabanın anahtarlarını Nicosia Group direktörü Abdullah Uluçhan takdim etti

banner974
Arabanın talihlisi Özgür Erkök

banner971
Soydan SAKALLI
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından düzenlenen NicosiaGroup Kıbrıs Kupası’nda şampiyon YenicamiAğdelen Kulübü olmuştu.
Lefkoşa Atatürk Stadı’nda K-Pet Süper Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü ile karşılaşan siyah beyazlılar rakibini 3-1 mağlup ederek 2019-2020 sezonu NicosiaGroup Kıbrıs Kupası’nı müzesine götürdü.
Çok sayıda futbolseverin takip ettiği karşılaşmada NicosiaGroup çekilişle zengin hediyeler dağıttı. Çekiliş sonucunda 1 kişi Nissan March marka araba, 2 kişi Iphone 11 cep telefonu ve 2 kişi de Sunny marka televizyon kazandı.
Gecenin en büyük ödülü olan Nissan March marka arabanın talihlisi Yenicami taraftarı, Özgür Erkök olurken, Özgür Erkök’e arabanın anahtarlarını NicosiaGroup direktörü Abdullah Uluçhan takdim etti.
Protokolün de yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, Başbakan Ersin Tatar ve Anamuhalefet Partisi Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman da izledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.