banner913
banner932
banner1012

Akyerli Anı Turnuvası pandemi kurbanı

banner1020

Geleneksel olarak gerçekleştirilen Mehmet Akyerli Anı Turnuvası, yaşanan pandemi süreci nedeniyle bu yıl gerçekleştirilmeyecek

banner974
Akyerli Anı Turnuvası pandemi kurbanı

banner971

Spor adamı Mehmet Bolkan’ın, Öğretmenler Yardımlaşma Kooperatifi (ÖYAK) sponsorluğunda geleneksel olarak gerçekleştirdiği Mehmet AkyerliAnı Turnuvası, yaşanan pandemi süreci nedeniyle bu yıl gerçekleştirilmeyecek.
Mehmet AkyerliAnı Turnuvası ile ilgili olarak yaşanan gelişme ile ilgili olarak Mehmet Bolkan, şu açıklamayı yaptı:
Değerli arkadaşlarım ve dostlarım.Efsane müdürümüz, babamız,sporu ve sporcuyu çok seven,hiçbir parti rozeti ayrımı yapmadan herkese yardımcı olmaya çalışan Mehmet Akyerli hocamız için her yıl Şubat tatilinde düzenlediğimiz futbol turnuvasını ne yazık ki pandemi nedeniyle gerçekleştiremiyoruz.
6.sınıdüzenleyemeyeceğimiz Mehmet AkyerliAnı Turnuvası için hedefim Bahar aylarıdır. İnşallah bu pandemiyi Nisan'da atlatır ve turnuvayı gerçekleştiririz.Mehmet Akyerli hocamıza Allah rahmet eylesin.Nur içinde yatsın. Unutmadık.Unutturmayacağız.”
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.