banner913
banner932
banner1012

50. yıl atışını, İrfan Paralik yaptı

banner1020

Kıbrıs Türk Avcılık ve Atıcılık Federasyonu kuruluşunun 50. yılını kutlarken, kuruluş kutlamaları, camianın efsane ismi olan kurucu başkan İrfan Paralik’in başlangıç atışları ile başladı

banner974
50. yıl atışını, İrfan Paralik yaptı

banner971
Atıcılık ve Avcılık Federasyonları ana federasyonu olan Kıbrıs Türk Avcılık ve Atıcılık Federasyonu kuruluşunun 50.yılını kutluyor.
1950 yılında Kıbrıs Türk halkı arasında birlik ve beraberliği korumak, atıcılık sporu ile avcılık kültürünü geliştirmek amacıyla başlayan faaliyetler, 25 Eylül 1971 yılında avcılık atıcılık kulüplerinin federasyon çatısı altında toplanması ile federasyonların bugünkü temelleri atıldı.
Kuruluş kutlamalarının 1.Etabı 25 Eylül 2021 Cumartesi günü Atatürk Atıcılık Kompleksinde Kıbrıs Türk Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Kurucu ve 1.Başkanı İrfan Paralik’in başlangıç atışları ile başladı. Kutlama faaliyetleri çeşitli organizasyonlarla yıl sonuna kadar devam edecek.   
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.