banner913
banner932
banner1012

UBP'de 2. tur yapılmayacak

banner1020

banner974
UBP'de 2. tur yapılmayacak

banner971
UBP Meclis Grubu, Cumartesi günü yapılacak ve Parti Genel Başkanı’nın belirleneceği Kurultayla ilgili toplantı tamamlandı.UBP’nin Sarayönündeki Genel Merkezi’nde yer alan toplantı saat 10.00 sıralarında başlamıştı.
Ulusal Birlik Partisi’nde 2 adayın da seçimden çekilmesi ile cumartesi günü yapılacak kurultay yapılmayacak. Olağanüstü Kurultayın divan başkanı Zorlu Töre, partideki toplantının ardından yaptığı açıklamada her iki adayın da seçimden çekilmesi nedeniyle cumartesi yapılacak kurultayın yapılmayacağını söyledi. 
Aldığımız bilgilere göre, parti merkezinde yapılan toplantı sırasında Faiz Sucuoğlu'nun önce toplantıyı terke ettiği daha sonra yeniden toplantıya döndüğü belirtildi.
Bu arada UBP tabanın bu karardan büyük rahatsızlık duyduğu da aldığımız bilgiler arasında. 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.