banner913
banner932
banner1012

Tatar ile Anastasiadis’in sosyal etkinlikte buluşacağı iddia edildi

banner1020

Cumhurbaşkanı Tatar ile Rum Yönetimi Başkanı Anastasiadis’in BM’nin, yıl sonu nedeniyle aralık ayı sonunda düzenlemeyi planladığı davette bir araya gelmesinin beklendiği bildirildi

banner974
Tatar ile Anastasiadis’in sosyal etkinlikte buluşacağı  iddia edildi

banner971
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastaiadis’in sosyal içerikli bir etkinlikte bir araya gelmesinin beklendiği öne sürüldü.
Alithia Rum Haber Ajansı’nı (KİPE) kaynak gösterdiği haberinde Cumhurbaşkanı Tatar ile Rum Yönetimi Başkanı Anastasiadis’in BM’nin, yıl sonu nedeniyle aralık ayı sonunda düzenlemeyi planladığı davette bir araya gelmesinin beklendiğini belirtti.
Haberde Tatar ile Anastasiadis’in en son geçen nisan ayında, BM Barış Gücü’nün eski Lefkoşa uluslararası havalimanında, kadınların Kıbrıs sorununun çözüm prosedürlerine özlü katılımını hedefleyen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği için Ortak Eylem Planı’nın tanıtımı için düzenlenen etkinlikte bir araya geldiği hatırlatıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.