banner913
banner932
banner1012

Serhat Kotak, HP’nin adayı

banner1020

Uzun yıllar Demokrat Parti’de (DP) siyasi yaşamını sürdüren ve orada üst düzey görevler de yürüten ama kısa süre önce Halkın Partisi saflarına katılan Serhat Kotak’ın Lefkoşa’dan HP milletvekili adayı olacağı öğrenildi.

banner974
Serhat Kotak, HP’nin adayı

banner971
 
Ülkemizde birçok önemli görevlerde bulunan, merhum gazeteci ve siyasetçi, eski bakanlardan İsmet Kotak’ın oğlu olan ve siyasetle küçük yaşlardan haşır neşir olan Serhat Kotak’ın adaylığının bu hafta içinde açıklanması bekleniyor.
 Kısa süre önce HP’ye katılışı “Birlikte çok daha güçlü olacağız” sloganıyla duyurulan Serhat Kotak, HP’nin “Ekonomi Komitesi”de de yer alıyor. HP tarafından servis edilen veya paylaşılan fotoğraflarda Serhat Kotak’ın parti gezilerine katıldığı da görülüyor.
Serhat Kotak, uzun süre Amerika’da yaşamış ve orada şirket de kurmuştu
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.