banner913
banner932
banner1012

Şenkul: Değişim Girne için bir zorunluluk

banner1020

CTP Girne Belediye Başkan Adayı Murat Şenkul, Girne’ye sahip çıkacaklarını vurgulayarak, Girne için değişimin zorunluluk olduğunu ifade etti. Şenkul, “Girne kaybedilmiş bir savaş değildir. Biz varız, sahip çıkacağız” dedi

banner974
Şenkul: Değişim Girne için bir zorunluluk

banner971

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Girne Belediye Başkan Adayı Murat Şenkul, CTP'nin Girne'deki eski başkanları ve yöneticileriyle buluşmasında, değişimin Girne için bir zorunluluk olduğunu kaydederek, kente sahip çıkacaklarını söyledi.

CTP’ den yapılan açıklamaya göre, CTP Girne Belediye Başkan Adayı Murat Şenkul, CTP'nin Girne'deki eski başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi. Görüşmeye İkinci Cumhurbaşkanı ve CTP eski Genel Başkanı Mehmet Ali Talat, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Genel Sekreter Erdoğan Sorakın ve Eski Başbakan Ömer Kalyoncu, bölge milletvekilleri, partinin yöneticileri katıldı.

CTP Girne Belediye Başkan Adayı Murat Şenkul görüşmede, Girne’ye sahip çıkacaklarını vurgulayarak, Girne için değişimin zorunluluk olduğunu ifade etti. Şenkul, “Girne kaybedilmiş bir savaş değildir. Biz varız, sahip çıkacağız” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.