banner913
banner932
banner1012

“Ortada hükümet yok”

banner1020

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, ortada bir hükümet olmadığını ifade ederek memleketin bir yüz karası yaşamakta olduğunu belirtti

banner974
“Ortada hükümet yok”

banner971

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Meclis’te eğitimle ilgili hükümete sert eleştirilerde bulundu, yazda yapılması gereken işlerin Eyül ayında yapılmaya çalışıldığını anlatarak bunu eleştirdi. Geçici öğretmenlerin atandığına dikkati çeken Özyiğit, bunun partizanlık olduğunu vurguladı. Özyiğit, “Sırada bekleyen öğretmenleri atamak yerine geçici öğretmenler atıyorsunuz. Bu açıkça partizanlıktır. Sınava girip hak kazanan gençleri tayin etmek gerekir, Kamu Hizmeti Komisyonu derhal bu atamaları yapmalıdır. Bu gençlere hakkınız veriniz” dedi.
TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, ortada bir hükümet olmadığını ifade ederek memleketin bir yüz karası yaşamakta olduğunu belirtti.
 “Hala daha öğretmen eksiklikleri tamamlanmadı, hala bazı okullarda idareci yok. Ağustos ayında öğretmenler nereye gideceğini bilmeli. Eylül’de bu işler yapılmaz! Bu eğitimden çalmaktır” diyen Özyiğit, 10 gün mülakatları yapılan 93 öğretmenin atamasının beklemede olduğunu  kaydetti. Eğitim Bakanı’na “neyi bekliyorsunuz?” diye soran Özyiğit, “Sırada bekleyen öğretmenleri atamak yerine geçici öğretmenler atıyorsunuz. Bu açıkça partizanlıktır. Sınava girip hak kazanan gençleri tayin etmek gerekir, Kamu Hizmeti Komisyonu derhal bu atamaları yapmalıdır. Bu gençlere hakkınız veriniz” diye konuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.