banner913
banner932
banner1012

Meclis'i bırakıp Başkanlığa aday oldular

banner1020

UBP’li Milletvekili Sadık Gardiyanoğlu ve CTP’li Milletvekilleri Sıla Usar İncirli ile Şifa Çolakoğlu belediye başkan adaylığına soyundu

banner974
Meclis'i bırakıp Başkanlığa aday oldular

banner971

KKTC’de 25 Aralık'ta yerel yönetimler seçimi yapılacak. 28 belediye sayısının 18’e indirilmesiyle ilgili yapılan belediyeler reformunun mahkemelik olması nedeniyle 25 Aralık'ta kaç beldede seçim yapılacağı henüz net değil ancak partiler bir bir adaylarını açıklamaya başladı.
Bu dönem yapılacak seçimde özellikle mecliste temsil edilen partilerin yerel yönetimlere büyük önem verdiği gözden kaçmıyor. Şu ana kadar açıklanan adaylar arasında 3 kişi halı hazırda Meclis’te görev yapan milletvekilleri.
Bu noktada ana muhalefet CTP ilk olarak Amiral gemisi olarak adlandırılan Başkent Lefkoşa’da milletvekili Sıla Usar İncirli’yi aday göstermişti.
Hükümetin büyük ortağı UBP ise bu hamleye karşılık Lefkoşa milletvekili Sadık Gardiyanoğlu’nu Başkent Belediye Başkanlığı için aday gösterme kararı aldı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.