banner913
banner932
banner1012

Halkın Partisi kararını veriyor

banner1020

banner974
Halkın Partisi kararını veriyor

banner971

Halkın Partisi Meclisi YDP'nin dışardan destek vereceği CTP-HP-TDP-DP 4'lü koalisyon hükümetinin kurulup kurulmayacağına ilişkin karar üretmek için toplandı.

Parti Başkanı Yenal Senin'in CTP Başkanı Erhürman'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve 5 parti başkanın katıldığı yemekte konuşulanları parti meclisi üyelerine anlatacağı ve bir karar üretileceği öğrenildi

Emekliler Cemiyeti'nde toplanan HP PM saat 18.30'da toplandı.

Erhürman'ın ortaya koyduğu 7 maddelik ilkelerde beş partinin ortak bir noktada olmadığı konular olduğu, bunun yanında maddi sıkıntılar konusunun nasıl aşılacağı konusunun da muallak kalması nedeniyle parti tabanının bir kısmının hükümete sıcak bakmadığı ifade ediliyor.

HP'nin 4'lü koalisyona onay vermemesi durumunda CTP Başkanı Erhürman'ın hükümeti kurma görevini iade edeceği bildirildi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.