banner913
banner932
banner1012

Faiz Sucuoğlu yeniden aday mı oluyor?

banner1020

banner974
Faiz Sucuoğlu yeniden aday mı oluyor?

banner971
Ulusal Birlik Partisi'nin 14 Kasım 2020 Cumartesi günü yapılacak kurultay öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı.
Geçtiğimiz hafta ikinci tur yarıştan çekilen Faiz Sucuoğlu’nun bu hafta yapılacak kurultayda yeniden genel başkanlığa aday olmaya hazırlandığı öğrenildi.
Faiz Sucuoğlu’nun bu hafta yapılacak kurultayda aday olması için örgütlerden ve tabandan kendisine baskı yapıldığı ve Sucuoğlu’nun da bunun üzerine aday olmaya sıcak baktığı belirtildi.
Ulusal Birlik Partisi'nin 14 Kasım 2020 Cumartesi günü gerçekleştireceği kurultayda tek adayın UBP Genel Sekreteri ve Genel Başkan Vekili Ersan Saner'in olacağı belirtilmişti.
Cumhuriyet Meclisi’nde konuşan UBP Başkan Vekili Ersan Saner, Parti Meclis Grubu’nda bir karar üretildiğini ve bu kararı Parti Meclisi’ne götüreceklerini açıkladı. Saner, kararın bugün açıklanacağını belirtmişti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.