banner913
banner932
banner1012

DP'de görevden alma ve atamalar bitmiyor

banner1020

banner974
DP'de görevden alma ve atamalar bitmiyor

banner971
Seçim yasaklarının yürürlüğe girmesine 1 gün kala, UBP-DP-YDP hükümetinin DP kanadında son dakika görevden alma ve atamaları yapıldı.
Resmi Gazete’de yayınlanan kararlara göre Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, bünyesindeki Çevre Koruma Dairesi Müdürlüğü'nden Emir Akyıllar, Eski Eserler ve Müzeler Dairesi müdürlüğünden Nazım Ced, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları müdürlüğünden Mutlu Ateş ve Turizm Planlama Dairesi müdürlüğünden Osman Şeker görevlerinden alındı.
Görevden alınan müdürlerin yerine ise Çevre Koruma Dairesi Müdürlüğü'ne Abdullah Aktolgalı, Eski Eserler ve Müzeler Müdürlüğü'ne Tankut Rıfkı, Tiyatrolar Müdürlüğü'ne Nazım Ced ve Turizm Planlama Dairesi Müdürlüğü'ne ise Mazlum Kortaş atandı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.