banner913
banner932
banner1012

"Bu yaşananlar Kıbrıs Türk tarihine kara bir leke olarak geçecek"

banner1020

banner974
"Bu yaşananlar Kıbrıs Türk tarihine kara bir leke olarak geçecek"

banner971

Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Başkanı Cemal Özyiğit sosyal medya hesabından sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özyiğit'in açıklaması şöyle;
Sürecin başından beridir söylüyoruz.
Bu seçim demokrasiye müdahalenin her şeklini yaşadık.
Otellerde, üniversitelerde, belediyelerde, muhtarlıklarda, spor kulüplerinde, her yerde… Bunu görmeyip duymayan kalmadı.
Ama en çok da bunu bildiği halde sesimizi yükselttiğimizde bize "kavgacı" diyenler gönlümüzü yaraladı.

Hele ki bugün yaşananlar Kıbrıs Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Seçimlere 4 gün kala adaylardan birine avantaj sağlamak adına, hem su, hem de kapalı Maraş’la ilgili düzenlenen törenler seçimlere yapılan açık müdahalelerin en somut örneğidir.

Kimse kusura bakmasın ama bugün yaşananlara, olayın aktörleri kadar bugüne kadar bunu görmezlikten gelenlerin de payı vardır.

Halkımız tüm bunlara vereceği cevabı kararlılıkla Pazar gününe saklamaktadır. Unutulmasın ki, Kıbrıs Türk halkının kararlılığı yaşadığımız topraklardandır ve özgür iradesi ile CEVABI sandığa yansıyacaktır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.