banner913
banner932
banner1012

"Bizi, bize anlatmaya çalışanlar herhâlde bu akşam anladılar, gördüler"

banner1020

Akıncı, "Bu süre içinde bazıları oturdukları yerden bizi tanımadan bilmeden ellerine kalemleri alıp bize kara çaldılar.Bizi size anlatmaya çalıştılar düşünmediler ki 46 yıldır halkın arasında olan bir lideri bir türlü anlamak istemediler herhâlde bu akşam bunu gördüler anladılar." dedi

banner974
"Bizi, bize anlatmaya çalışanlar herhâlde bu akşam anladılar, gördüler"

banner971
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı, "Bu süre içinde bazıları oturdukları yerden bizi tanımadan bilmeden ellerine kalemleri alıp bize kara çaldılar.Bizi size anlatmaya çalıştılar düşünmediler ki 46 yıldır halkın arasında olan bir lideri bir türlü anlamak istemediler herhâlde bu akşam bunu gördüler anladılar." diye konuştu.
Mustafa Akıncı şöyle dedi;
“11 adayın katıldığı seçimde olabildiğince özgür bir ortamda gerçekleşmesine katkı yapan tüm adaylara teşekkür ediyorum
Onların da katkısıyla yaşadığımız bu süreç zorlu bir süreç oldu. İki tane tane normal olmayan durumla iç içe yaşadık seçim sürecini… Biri tabi ki elimizde olmayan bir şeydi. Dünyayı kasıp kavuran salgınla yüz yüze geldik. Bu pandemi koşullarının kısıtlamalarıyla olmak durumunda kaldık. Yeterince kucaklaşamadık… Yapamadık.
Binlerce on binlerce broşürümüz elimizde kaldı
Bunların dağıtımını mahsurlu gördü ve biz de buna seve seve uyduk
Miting düşünmedik bile...
Ama değerli kardeşlerim bu süreç içinde kampanya ekibimin de beceri ve katkılarıyla sosyal medyadan size ulaşmaya çalıştık
Kısıtlı sayıda gazete ilanlarıyla size ulaşmaya çalıştık."
"MÜDAHALELER SON BULSUN DİLERİM"
"Bu süre içinde bazıları oturdukları yerden bizi tanımadan bilmeden ellerine kalemleri alıp bize kara çaldılar.
Bizi size anlatmaya çalıştılar düşünmediler ki 46 yıldır halkın arasında olan bir lideri bir türlü anlamak istemediler herhâlde bu akşam bunu gördüler anladılar.
Tehlikelere işaret ederek aldığım tehditleri ve umutlarımı anlattım. Geriye kalan bu haftada yine bunu yapacağım. Ve tek bir yere müracaat ettim, halkın vicdanına… El ele omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Çok daha katılımcı bir süreç bizi bekliyor.
Kıbrıs Türk halkı iradesini sandıkta yansıtmayı başardı. İnandım ve inanmaya devam edeceğim ki Kıbrıs Türk halkının iradesinden daha güçlü bir irade yoktur. Bırakınız bu halk, kimi seçeceğine karar verme yeteneğine sahiptir. Dilerim ki kaç haftadır yaşadığımız müdahaleler son bulsun. "
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.