banner913
banner932
banner1012

Arıklı "Ülkenin UBP kurultayını bekleme lüksü yok"

banner1020

Arıklı, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a Anayasa’nın kendisine verdiği yetkiyi kullanmasını hatırlattıklarını, bu Meclis’ten hükümet çıkamayacağını söyleyerek ülkenin UBP kurultayını bekleme lüksü olmadığını dile getirdi

banner974
Arıklı "Ülkenin UBP kurultayını bekleme lüksü yok"

banner971

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, YDP Genel Başkanı Başbakan Yardımcısı Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı’yı kabul etti.

Arıklı’ya YDP Genel Sekreteri Enver Öztürk eşlik etti.

Yaklaşık 40 dakika süren görüşme sonrasında açıklama yapan Arıklı, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a Anayasa’nın kendisine verdiği yetkiyi kullanmasını hatırlattıklarını, bu Meclis’ten hükümet çıkamayacağını söyledi.

Ülkenin UBP kurultayını bekleme lüksü olmadığını dile getiren Arıklı, “Madem hiç kimseden hükümeti kurma talebi yok daha fazla uzatmanın anlamı yok.” ifadelerini kullandı.

Seçim için önerilen 26 Aralık tarihinin uygun olduğuna dikkat çeken Arıklı, Cumhurbaşkanı Tatar’dan erken seçim tarihi açıklamasını istediklerini, onun da birkaç temas yaptıktan sonra gerekeni yapacağını söylediğini kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.