banner913
banner932
banner1012

“Arıklı bölünmeye hizmet ediyor”

banner1020

YDP’deki kavga derinleşiyor. Milletvekili Bertan Zaroğlu, YDP Başkanı Arıklı’nın Ahmet Yönlüer ve Bülent Kaya’yı partideki görevlerinden almasının, partide bölünmeye hizmet ettiğini söyledi

banner974
“Arıklı bölünmeye hizmet ediyor”

banner971
Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Milletvekili Bertan Zaroğlu, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’nın partideki görevlerinden aldığı Ahmet Yönlüer ve Bülent Kaya ile fotoğraf paylaştı.
Bertan Zaroğlu, Erhan Arıklı’nın ilk yarışlı kurultayında yapmış olduğu görevden alma girişimi ile partiye zarar verdiğini söyledi.
Zaroğlu, yapılan girişimlerin Yeniden Doğuş Partisi içerisinde bölünme ve parçalanmaya hizmet etmekten başka bir şey olmadığını vurguladı.
Zaroğlu’nun paylaşımı şöyle:
BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ
Üzülerek ifade etmem gerekir ki,
Yeniden Doğuş Partisi’nin üzerine bina edildiği demokrasi, hoşgörü ve kucaklaşma ilkeleri daha ilk yarışlı kurultayımızda
birlikte kurduğumuz partimizi emanet ettiğimiz ağabeyimiz Erhan Arıklı’nın bu hareketi ile zarar görmüştür.
11 Nisan’daki Kurultayımızda kendisini desteklemeyeceğinden kuşku duyduğu
Genel Başkan Yardımcılarımız
Sayın Ahmet Yönlüer ve Sayın Bülent Kaya'nın kendileri ile konuşmaya dahi gerek duyulmadan görevden alması bunun ve birçok başka mentalitenin habercisi olarak karşımıza dikilmiş durumdadır.
Sayın Başkanın atadığı kişileri görevden alma yetkisi elbette ki vardır ama görevden alma şekli ve sonrasında ortaya koyduğu, kendi ekibi ile kurultaya hazırlanma, gerekçesi Yeniden Doğuş Partisi içerisinde hiç arzu etmediğimiz bölünme ve parçalanmaya hizmet etmekten başka bir şey değildir.
Yeniden Doğuş Partisi 9400 üyesi, onların aileleri ve partimizin sempatizanları ile bir bütündür.
Bu bütünlük içerisindeki herkes bizim yol arkadaşımız ve kardeşimdir.
Birini diğerinden ayırmak, benim ekibim, onun ekibi diye ötekileştirmek asla kabul edilemez.
Bu minvalde Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanan ve bizim bir kardeşimiz olan Orhan Hunç’a yeni görevinde başarılar diliyorum.
Görevden alınan yol arkadaşlarımızın müsterih olmalarını ve Yeniden Doğuş Partisi’nin kuruluş hedeflerini anımsayıp bu yolda kararlılıkla yürümelerini rica ettim.
Yaktığımız meşalenin daha fazla ışık saçması için ve etrafında toplananları daha fazla ısıtması için çıktığımız yolda tüm YDP’li arkadaşlarımızla kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz ve bu gibi üzücü gelişmelerin hızımızı kesmesine asla müsaade etmeyeceğiz.
Saygılarımla.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.