banner913
banner932
banner1012

“Şimdi adalet, paylaşım ve sosyal devlet zamanı”

banner1020

Pandemi döneminde bile hükümetlerin vatandaşlarına adil ve eşit davranmadığını, esnafın, dar gelirlilerin hep göz ardı edildiğini, buna karşın belirli zümrelerin hep korunduğunu belirten Özyiğit, “Şimdi ‘Adalet Zamanı’ diyoruz çünkü her şeyin adil olmasını, adilce paylaşılmasını istiyoruz. Şimdi ‘Paylaşım Zamanı’ diyoruz çünkü güzel olan her şeyin birlikte ve paylaşarak inşa edildiğini biliyoruz” dedi

banner974
“Şimdi adalet, paylaşım ve sosyal devlet zamanı”

banner971
TDP milletvekili adayları 23 Ocak 2022 seçimlerine yönelik çalışmalar çerçevesinde dün sabah Güzelyurt Çarşısını ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet edilerek, TDP'nin siyasetine ilişkin bilgiler verildi, aday broşürleri dağıtıldı.
TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ülkedeki ekonomik krizin pandemi ile birlikte daha da derinleştiğini, vatandaşın alım gücünün iyice azaldığını, esnafın ise çok zor günler geçirdiğini belirterek, bu krizden en fazla etkilenen bölgelerin başında da Güzelyurt geldiğini kaydetti.
Pandemi döneminde bile hükümetlerin vatandaşlarına adil ve eşit davranmadığını, esnafın, dar gelirlilerin hep göz ardı edildiğini, buna karşın belirli zümrelerin hep korunduğunu belirten Özyiğit, “Şimdi ‘Adalet Zamanı’ diyoruz çünkü her şeyin adil olmasını, adilce paylaşılmasını istiyoruz. Şimdi ‘Paylaşım Zamanı’ diyoruz çünkü güzel olan her şeyin birlikte ve paylaşarak inşa edildiğini biliyoruz” dedi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.