banner913
banner932
banner1012

“Ortaklarımızla durumumuzu bir daha gözden geçirmekte fayda var”

banner1020

YDP Başkanı Arıklı, “Esentepe’de ortaklarımızdan gerekli desteği almadığımız çok açık. İttifakın, Esentepe’de işe yaramadığını görüyoruz. Ortaklarımızla durumumuzu bir daha gözden geçirmekte fayda var” dedi

banner974
“Ortaklarımızla durumumuzu bir daha gözden geçirmekte fayda var”

banner971
Hükümetin küçük ortaklarından Yeniden Doğuş Partisi (YDP), yerel seçimlerde ortaklarından beklediği desteği alamayınca, koalisyonu gözden geçirme kararı aldı.
“İttifakın” seçimlerde, YDP Esentepe Örgüt Başkanı Ahmet Karal’ı desteklemesini talep eden parti, bu talebine karşılık bulamadı. Karal, yüzde 6.46 oyla sandıktan dördüncü sırada çıktı.
Yaşanan gelişmeler üzerine YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, “Esentepe’de ortaklarımızdan gerekli desteği almadığımız çok açık. İttifakın, Esentepe’de işe yaramadığını görüyoruz. Bu bizi oldukça üzdü. Önümüzdeki günlerde partinin yetkili organları bir değerlendirme yapacak” dedi.
Söz konusu değerlendirme toplantısında “hükümetten çekilmenin” de görüşülüp görüşülmeyeceğinin sorulması üzerine Arıklı, “Hükümetten çekilme kararı alınır mı bilmiyorum ama ortaklarımızla durumumuzu bir daha gözden geçirmekte fayda var. Partinin yetkili organları durumu değerlendirecek” dedi. Arıklı, “UBP’nin kendi içindeki kavgaları, iç hesaplaşmaları daha da bir açığa çıktı. Ortada suçlayabileceğimiz bir UBP yok. Çok ince hesapların döndüğü bir seçim yaşadık” şeklinde konuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.