banner913
banner932
banner1012

Halkın Partisi'nden Arasta'da moral yürüyüşü

banner1020

banner974
Halkın Partisi'nden Arasta'da moral yürüyüşü

banner971
Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, adaylar ve parti üyeleri bugün Lefkoşa Arasta bölgesini ziyaret etti.
Parti açıklamasında; “morallerin yüksek olduğu ziyarette, vatandaşların Halkın Partisi’ne ilgisi büyükken, bir çok vatandaş HP’lilerle fotoğraf çektirerek başarılar diledi” denildi.
Kudret Özersay, Arasta esnafı için sınır kapılarının önemini bildiklerini, Halkın Partisi’nin hükümete geldiği zaman geçişlerde yapacakları kolaylaştırmalarla, ülkeye girişleri artıracaklarını ve bölgenin daha da canlanmasını sağlayacaklarını belirtti.
Açıklamaya göre, “Bölge esnafı ve vatandaşlar, Halkın Partisi’nin yarın yapılacak erken genel seçimden başarıyla çıkacağına inandıklarını belirterek, HP’nin hükümette bulunduğu dönemlerde vatandaşın hak ve menfaatlerini koruduğunu” ifade ettiler.
Arasta ziyareti sonrası Büyük Han’a geçen Halkın Partisi adayları, burada da vatandaşlarla sohbet ederek, Halkın Partisi’nin seçimden sonra da halk yararına çalışacağını belirttiler.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.