banner913
banner932
banner1012

Sazlık: Hedef yurt dışı temaslarda başarılı sonuçlar almak

banner1020

banner974
Sazlık: Hedef yurt dışı temaslarda başarılı sonuçlar almak

banner971

İbrahim ÖZSOY

KKTC Satranç Federasyonunun yeni başkanı Mücahit Sazlık, Halil Şentuğ’dan başkanlık görevini devralarak çalışmalara başladı.
Şu anda 23 üye dernek ve yaklaşık 3500 lisanslı sporcusu bulunan Satranç Federasyonunda yeni dönemde daha aktif faaliyetlerde bulunmak hedefinde olan Başkan Sazlık, basınla diyalog içerisinde olmayı arzuladığını ve hem yaptıkları organizasyonların kamuoyunda daha büyük kitlelere ulaşmasını, hem de satranççıların daha fazla ilgi görüp motivasyonlarını yüksek tutmalarını istediğini ifade etti.

Spor yazarı İbrahim Özsoy’a açıklamalarda bulunan Başkan Sazlık, üye kulüpler arasında yapılacak organizasyon ve yurt dışı temaslarda daha başarılı sonuçlar almak ve sporcu sayısını da artırmak için çalışacaklarını vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.