banner913
banner932
banner1012

Satrançta 19 Mayıs coşkusu yaşanacak

banner1020

Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu,19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlamak amacıyla 19 Mayıs’ta Lichess platformunda online satranç turnuvası yapacak

banner974
Satrançta 19 Mayıs coşkusu yaşanacak

banner971
Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu (KKSF) Atatürk’ü anmak,19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlamak amacıyla 19 Mayıs 2021 Çarşamba saat: 18:30'da, Lichess platformunda online satranç turnuvası yapacak.
Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonundan turnuva ile ilgili yapılan açıklama şöyle:
“Turnuva, kapalı turnuva olup, 2003 – 2009 tarihleri ve arasında doğan KKSF lisanslı sporcuları katılabilir. Detaylı yönerge ektedir.
Turnuvaya kayıt olmak isteyenler:
a) Öncelikle Federasyona mail gönderip, ADI SOYADI, LICHESS KULLANICI ADI, DOĞUM TARİHİ, BAĞLI BULUNDUĞU KULÜP/DERNEK VEYA OKULU YAZARAK ([email protected]) başvuru yapacaklardır.
b) Başvurusu onaylananlara mail ile Takım üyeliği ve turnuva kayıt şifresi gönderilecektir.
c) Turnuvaya www.lichess.orgonline turnuva sayfasından yarışma linkini tıklayarak (https://lichess.org/swiss/tifPwlBu), üyelikleri yoksa kendi kullanıcı adı ve şifresini oluşturarak üye olacaklardır.
d) Daha sonra Federasyondan gönderilen şifre ile Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu takımına üye olacaklar ve turnuva linkinden turnuvaya kayıt yapacaklardır. Şifreyi Federasyona başvuru yapmayanlara vermek yasaktır.
e) Kayıt yapmakta sorun yaşayanlar Federasyon ofisinden (0392 223 61 33) veya Ahmet Kansal (0533 861 3640) teknik destek ve yardım talep edebilirler.
Not 1: Sporcular bireysel başvuru yapabileceği gibi Dernekleri aracılığı ile toplu başvuru yapabilirler.
Not 2: Turnuvaya kayıtta sorun yaşamamak için başvuru ve kayıt işleminin son güne bırakılmaması tavsiye edilir.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.